Contact Us | 7card | Virtual Assistant (2024)

Contact Us | 7card | Virtual Assistant (1)

How can we help you?

If you did not find an answer in the Frequently Asked Questions, enter the 7card app to chat with us or write to us on the form on this page.

We respond to requests in the order they are received, as follows: Monday – Friday: 09:00 – 18:00. The response time is 3 working days. Because we care about the wellbeing of our colleagues, we have a break on days considered public holidays.

Please send us your request on only one communication channel. Thus, no extra requests to us will appear in the system and this is how we can help you in the shortest possible time.

Contact Us | 7card | Virtual Assistant (2)

Cât de sănătoasă este politica de wellbeing (Asigurarea stării de bine) derulată în prezent în compania ta?

Răspunde la cele 5 întrebări ale chestionarului pentru a avea o imagine mai clară asupra gradului de maturitate a politicii de wellbeing derulată în compania ta și obține sfaturi practice despre cum să îmbunătățești felul în care angajații companiei tale se simt la locul de muncă.

Completează acum chestionarul!

Durată: 2 minute

Începător

Organizațiile care sunt la nivelul Începător se află la începutul procesului de implementare a politicilor dedicate stării de bine a angajaților.

De aceea este posibil să ți se pară că aveți o mulțime de recuperat dar poți privi situația ca pe un nou început care vine cu nenumărate oportunități de creștere.

Implementarea noilor programe dedicate stării de bine a angajaților nu va fi îngreunată de sistemele existente sau programe depășite. Organizația ta poate profita de această ocazie pentru a stabili că asigurarea stării de bine a angajaților este o prioritate și pentru a crea o experiență la locul de muncă pe care angajații companiei o vor aprecia din tot sufletul. Aveți la dispoziție o lume de posibilități pentru a crea o organizație mai implicată, mai productivă și mai sănătoasă.

Ți-am trimis un email în care îți prezentăm care sunt următorii Pași Concreți pe care trebuie să-i faceți pentru a putea ajunge la nivelurile Avansat și Superstar!

Avansat

Organizațiile care sunt la nivelul Avansat au făcut deja pașii necesari pentru a investi în asigurarea unei stări de bine integrale a angajaților lor.

Aceste organizații sunt conștiente de importanța unor astfel de programe și au trecut în mod consecvent la următorul pas, și anume, investiția financiară și sprijinul acordat implementării

unei inițiative de asigurare a sănătății și stării de bine a angajaților precum și diseminării informațiilor legate de această inițiativă. Probabil că în organizația din care faci parte conducerea sprijină deja într-o anumită măsură programele de asigurare a sănătății și stării de bine a angajaților și aveți și un buget dedicat unor astfel de programe. Poate că până în prezent v-ați concentrat mai mult pe îmbunătățirea constantă doar a unui singur aspect din categoria sănătate și stare de bine. Sau poate că aveți deja implementate o varietate de programe dar aveți probleme legate de integrarea, optimizarea și măsurarea eficienței acestora. În oricare din cazuri, a sosit momentul să acționați și să începeți să creați o experiență holistică de wellbeing, una care să aibă în centru angajatul.

Ți-am trimis un email în care îți prezentăm care sunt următorii Pași Concreți pe care trebuie să-i faceți pentru a putea ajunge la nivelul Superstar!

Superstar

Felicitări! Ești pregătită să oferi angajaților tăi maximul de sprijin în ceea ce privește starea de bine.

Organizațiile care sunt la nivelul Superstar sunt acele organizații care stabilesc standardele ce sunt preluate ulterior de celelalte corporații, în ceea ce privește starea de bine a angajaților. Liderii organizației din care faci parte sunt conștienți de valoarea obținută în urma investițiilor realizate în acest domeniu deoarece programele dedicate sunt bine gândite, răspund nevoilor angajaților, sunt bine implementate iar rezultatele obținute sunt măsurate în mod regulat.

Programele de asigurare a sănătății și stării de bine derulate în cadrul organizației din care faci parte se desfășoară fără probleme și contribuie la crearea unei culturi a implicării și a performanței. A sosit momentul să optimizați programele existente și în același timp să căutați oportunități de a inova și de a vă adapta la nevoile unei forțe de muncă în schimbare. La urma urmelor, atitudinile, nevoile și așteptările angajaților sunt în continuă schimbare și apar în mod constant noi cercetări și informații legate de eficiența și gradul de succes al diferitelor programe de asigurare a sănătății și stării de bine.

Ți-am trimis un email în care îți prezentăm care sunt următorii Pași Concreți pe care trebuie să-i faceți pentru a vă putea menține la nivelul Superstar!

Contact Us | 7card | Virtual Assistant (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 5614

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.